O restoranu
Sezonski, sezonski, sezonski – mantra je to koja vlada restoranom Zeleni papar, zbog kojega u Samobor, točnije u naselje Perivoj, potežu gastronomi iz Zagreba, ali nerijetko i iz Slovenije.
Jelovnik se često mijenja, chef Miroslav Šušnjak neprestano uvodi novosti, iako je baza uvijek standardna: riba, meso, rižota, tjestenine.
– Jednom riječju, mi smo pravi građanski restoran. Kod nas se najviše traže guščja pašteta, tatarski biftek, biftek u zelenom papru ili pak file u šarenom papru s pljukancima te tartufi s našom tjesteninom, kozice i lungići – govori vlasnica Zelenog papra Željka Adžamić, koja kaže da je i “direktorica, kuharica, čistačica, konobarica…”.
Osim elegantnog unutarnjeg dijela, gosti mogu sjediti i u vrtu sa sjenicom i otvorenom kuhinjom s roštiljem.
Usluge
- Chef: Željka Adžamić
- Glavno jelo: 75 kn
- Ponuda vina: Kućno vino 75 kn, butelje 110-300 kn, 30ak etiketa
- Radno vrijeme: utorak- subota 12-19h, nedjelja 12-17h, ponedjeljak zatvoreno
- Vegetarijanska hrana: u ponudi
-
Kod nas kušajte
Biftek s guščjom paštetom u lisnatom tijestu, rižota, domaća tjestenina
Pogodnosti
- WiFi dostupan
- Parking postoji
- Ulaz ljubimcima dozvoljen Na terasi
- Plaćanje karticama dostupno Visa, Mastercard, Maestro
- Rezervacija potrebna
Komentari / 0 komentara