Pri Zvoncu

XII Vrbik 1, Zagreb

+385 1 6198473

www.prizvoncu.com

O restoranu

Dovoljno je samo pet minuta sjedenja na terasi restorana Pri zvoncu da čovjek zaboravi kako se nalazi usred Zagreba i samo 50 metara od šesterotračne gradske autoceste. Obavijena gustim zelenilom, s ugodnim klupama i stolovima od masivnog drveta te otvorenim ognjištem u kutu, ta ljetna terasa glavni je adut Zvonca – uz obilne količine korektno pripremljene hrane s domaćim štihom. Ako pitate vlasnicu Doroteu Kozarić što gosti najčešće naručuju, odgovor je vrlo jednostavan: roštilj. Traži se sve: lungići, ćevapi, pljeskavice, vješalice, pletenice (lugnić sa špekom), biftek, ali njihov trademark je ramstek Zvonac, koji se naručuje na grame (preciznije, na stotine grama). Gosti obično uzimaju 700-tinjak grama, a kilogram košta 80 kn.


Usluge
  • Chef: Krešo Pripeljaš
  • Glavno jelo: 90 kn
  • Ponuda vina: Kućno vino 60 kn, butelje 70-400 kn, 60 etiketa
  • Radno vrijeme: ponedjeljak-subota10-00h
  • Vegetarijanska hrana: u ponudi
  • Kod nas kušajte
    Ramsteak a'la Zvonac
Pogodnosti
  • WiFi dostupan
  • Parking ne postoji
  • Ulaz ljubimcima dozvoljen
  • Plaćanje karticama dostupno
  • Rezervacija potrebna

Avatar
opatija007

Pozdrav čitateljima i svima koji se trude da sajt Dobra hrana sa svim zanimljivim informacijama bude dostupan svima koje ova tema zanima.
Sve pohvale uredniku i ekipi koja radi na sajtu!

Nedavno sam bio u restoranu Pri zvoncu( zahvaljujući Dobroj hrani) i mogu reći da su impresije pozitivne. Neobično zanimljiv ambijent u središtu grada je za pohvaliti, svakako najneobičniji interijer restorana u kojem sam bio, ikad. Ulazeći u restoran imate dojam da ulazite u svijet Ivice i Marice, atmosfera je opuštajuća i ležerna, čovjek koji ulazi prvi put prepun je pozitivnih dojmova.
Posluga u restoranu je jako dobra i otvorena, rado će vam detaljno objasniti sastojke hrane neobičnih naziva i u svakom trenutku i nenametljivo su prisutni za eventualne zahtjeve gostiju. Sve pohvale za osoblje.
Hrana koju smo naručili( obiteljska večera) je bila dobra i ukusna i dobro pripremljena, jelovnik je uglavnom sastavljen od mesnih jela što odgovara ambijentu. Moj prijedlog vezano za jelovnik da se možda ubaci nekoliko zanimljivih starih tradicionalnih jela koje nebi bile bazirane isključivo na mesu.
U svakom slučaju pozitivno iskustvo, sve pohvale i preporuka svima!

Vaš komentar