Restoran
Šarmantan restoran smješten uz samu rijeku Rječinu u centru grada može se pohvaliti vrlo maštovitom i zanimljivom kuhinjom zbog koje su svakako vrijedni posjete.
Najade
Jedna od omiljenih adresa za riblje delicija već više od 20 godina.
O’Hara
Njihova jedina vizija je raditi pravu napuljsku pizzu.
Pantarul
Jelovnik je u Pantarulu usklađen s ritmom godišnjih doba, a sve se priprema od najboljih namirnica koje dobavljaju od OPG-ova iz okolice Dubrovnika.
Lumière restoran & wine bar
Osječki restoran stavlja naglasak na mesna jela, iako je, međutim, i široki izbor ribljih.
Kod Marka
Restoran je smješten u Šipanskoj luci, a ponosi se bogatim izborom izvrsnih gurmanskih specijaliteta tipičnih za Mediteran.
Didov san – Kajzerica
Konobe dalmatinske zagore, poznate su po svojem ugodnom i domaćem ambijentu sa uvijek prijateljski raspoloženom poslugom te prisnoj atmosferi, koja će Vas uvijek iznova motivirati da se vratite. Spoj ugodne atmosfere i bogate ponude domaćih jela spremljenih na tradicionalan način,...
Zrno Soli
Smješten u splitskoj ACI marini, ovo je luksuzni restoran u kojem će podjednako uživati i jedriličari kao i pravi gurmani.
Zlatne gorice
Svi specijaliteti su ovdje pripremljeni od namirnica vlastitog vrta, a potpis kuhinje je izvučen iz Tradicionalne građanske hrvatske kuharice Zlate Kumičić i Marije Sudete.
Zlatni lug
Uz vrhunske proizvode, stoljetnu tradiciju i visoko educirano osoblje, približavaju dio Slavonije nepcima svih sladokusaca.
Zigante
Elegantni restoran posvećen dragocjenim podzemnim gljivama, tartufima.
Zimska luka, hotel Osijek
À la carte ponudom dominiraju jela od namirnica karakterističnih za lokalno podneblje, ali s velikim utjecajem moderne kuhinje.
Zinfandel’s
Jedinstveno ozračje restorana Zinfandel’s te kuhinja koja kombinira vrhunske domaće namirnice i okuse iz cijelog svijeta jamstvo su gastronomskog užitka u samom srcu Zagreba.
Zeleni papar
Sezonski, sezonski, sezonski – mantra je to koja vlada restoranom Zeleni papar, zbog kojega u Samobor, točnije u naselje Perivoj, potežu gastronomi iz Zagreba, ali nerijetko i iz Slovenije. Jelovnik se često mijenja, chef Miroslav Šušnjak neprestano uvodi novosti, iako...