Restoran
Kaptolska klet
U restoranu Kaptolska klet koriste se isključivo domaće namirnice s provjerenih domaćinstava, iz kojih se pripremaju ukusni specijaliteti po originalnoj recepturi.
Karijola
U Karijoli se nude pizze s provjerenim sastojcima, a pizzerija je prva u Zagrebu krenula sa služenjem “mlinac” tijesta.
Kapetanova kuća
U ribarskom ambijentu restorana nude se specijaliteti zaljeva među kojima je i najpoznatija malostonska kamenica.
Kadena
Poznati splitski retsoran smješten na Zenti ponad lučice i plaže.
Johnson
Ono što je tijekom noći ili jutra ulovljeno, to će se tog dana naći na stolu, pripremljeno s velikom pažnjom i ljubavlju prema namirnicama.
Josić
U restoranu dominira tradicionalna baranjska kuhinja, a sva riblja i mesna jela pripremaju se pred gostima: u kotliću, na rašljama, na roštilju, pod pekom ili na ražnju.
Il Secondo
Restoran Il Secondo nudi kvalitetna talijanska i mediteranska jela, a posebna je pažnja posvećena odabiru vinske karte.