Restoran
Marina Gaši uzima namirnice poput hobotnice, lignje i školjaka i daje im potpuno novi karakter, pretvarajući ih u jela koja nećete lako pronaći u Istri, niti igdje drugdje
Mamica
Restoran i pansion Mamica otvoren 2008. godine kruna su našeg dosadašnjeg rada u ugostiteljstvu i turizmu. Izgradili smo ju na temeljima gostionice «K Feriju» koju je od 1969. vodila baka. Mamica je na međimurskom baka. Kod nas svakodnevno možete pojesti...
ManO
Mano predstavlja klasičnu crossover kuhinju koja pruža jedinstveno gurmansko iskustvo i ne libi se neprestano preispitivati mogućnosti osjetilnih užitaka.
ManO 2
Mano 2 smjestio se u Radničkoj, usred poslovnog srca Zagreba, što pokazuje da prati svjetske trendove otvaranja vrhunskih restorana uz poslovne centre.
Mala hiža
Međimurska kuhinja je ovdje temelj, ali to nikad nije početak i kraj, nego samo početak, na to se nadograđuju inovacija, istraživanje i sezona.
Mali Bar
Cijela koncepcija ovog restorana temelji se na hrvatskoj interpretaciji tapas bara, malenih jela koja se slažu ovisno o ponudi koju je Ana Ugarković našla na tržnici.
Lipov Hlad
Jedan od najstarijih osječkih ugostiteljskih objekata, u kojem se služilo još i za II. svjetskog rata. U središtu Donjega grada, gdje su se uz cestu i tramvajsku prugu smjestile stoljetne lipe, otvorena je krčma kojoj nije bilo druge nego da...