O restoranu
Kultni restoran na kultnoj adresi – to je Noštromo na splitskoj ribarnici. U Noštromu će vas na vratima i kod stola dočekati glavom chef, zlatni hrvatski kuhar Zlatko Marinović. Što još nije pisano, što nije znano o Noštromu i Marinoviću? O restoranu na dvije palube, onoj u prizemlju od koje do ribarnice jutrom treba napraviti tek jedan (1) metar puta! Ili onoj na katu gdje u kuhinji nastaje sva ta opojna kemija okusa i mirisa? Tunj je Marinoviću zakon, kralj njegova jelovnika, srdela princeza a žlica – kraljica. Jesti žlicom, to je u Dalmaciji pojam dobre, zdrave, domaće hrane. -Namirnica je svetinja, a kako ću je napraviti to je moja stvar!- kaže Marinović. Lako mu je govoriti kad do najsvježijih namirnica putuje između jednog i stotinjak metara svako jutro.
Usluge
- Chef: Zlatko Marinović
- Glavno jelo: 200-250 kn
- Ponuda vina: Kućno vino 150 kn, butelje 150-3500 kn, 300 etiketa
- Radno vrijeme: Ponedjeljak - nedjelja: 11:00 - 24:00
- Vegetarijanska hrana: u ponudi
-
Kod nas kušajte
Papinski brudet, juha od kamena
Pogodnosti
- WiFi dostupan
- Parking ne postoji
- Ulaz ljubimcima dozvoljen
- Plaćanje karticama dostupno
- Rezervacija potrebna
Komentari / 0 komentara