O restoranu
Treća generacija obitelji Matić, koja polako preuzima ovaj restoran u sjeni borova Lungomara, ostaje referentna točka istarske morske kuhinje. Elegantnu unutrašnjost prožima opuštena, intimna atmosfera. Kuhinja, koju vode Davor, Katarina i Dean, nudi jela preciznih okusa koja poštuju tradiciju pa su tako hladna predjela dovoljan razlog za dolazak. Na proljeće probajte buzaru s rakovicama uz fetu grilane palente. Ostanite prisebni kad pred vas dovezu kolica prepuna torti mame Lorete bajkovitog izgleda i okusa. Pustite da vas Daniela, iskusna sommelierka, vodi kroz njihovih 350 etiketa ili savjetuje je li za carpaccio bolje ulje od buže, bjelice, leccina… Opskrbite se uljima Terra Caviada iz njihovih galižanskih maslinika i ponesite dio okusa u svoj dom.
Usluge
- Chef: Katarina Matić – Anđelić
- Glavno jelo: 120 kn
- Ponuda vina: Kućno vino 100 kn, butelja 180 kn, 400etiketa
- Radno vrijeme: Ponedjeljak-nedjelja 18-23, zimi nedjelja neradna
- Vegetarijanska hrana: u ponudi
-
Kod nas kušajte
riblji specjaliteti, domaće slastice
Pogodnosti
- WiFi dostupan
- Parking postoji
- Ulaz ljubimcima dozvoljen
- Plaćanje karticama dostupno
- Rezervacija potrebna
Komentari / 0 komentara