O restoranu
Međimurska kuhinja je ovdje temelj, ali to nikad nije početak i kraj, nego samo početak, na to se nadograđuju inovacija, istraživanje i sezona.
Usluge
- Chef: Branimir Alexsander Tomašić
- Glavno jelo: 50-220 kn
- Ponuda vina: Kućno vino 50-100 kn, butelje 80-4800 kn, 180 etiketa
- Radno vrijeme: 10-22 h, pet i sub 10-23 h
- Vegetarijanska hrana: u ponudi
-
Kod nas kušajte
nemamo posebno jelo za preporuku, naši gosti cijene i vole naša jela zbog toga jer su kuhana bazično, iskreno, nepretenciozno, kvalitetno i standardno, izrađena iz kvalitetnih i pretežito ekološki uzgojenih namirnica.-pa i zbog toga što svaki mjesec mijenjamo većinu jela, prilagođena sezoni,a uz maksimalni angažman vlasnika u nabavi namirnica, svakogodišnjem formiranju vrta, uzgoju povrća, začinskog bilja i voća, uporabom vlastite pšenice pri izradi raznih domaćih tjestenina, pečenju kruha...pri čemu su angažirani svi uposlenici kuhinjep.s.npr. zanimljivo: - često nas traže gosti (iz Slovenije, Austrije, Italije nek im ispečemo kruh)
Pogodnosti
- WiFi dostupan
- Parking postoji
- Ulaz ljubimcima dozvoljen
- Plaćanje karticama dostupno
- Rezervacija potrebna
Komentari / 0 komentara