O restoranu
David Skoko, chef Bateline u Banjolama kraj Pule, postavio je restoran na prvo mjesto svojom inventivnošću, pristupačnošću i ljubavlju prema ribi.
Usluge
- Chef: David Skoko
- Glavno jelo: 70 kn
- Ponuda vina: Kućno vino 60 kn, butelje od 100 kn
- Radno vrijeme: 17-23 h, ned ne radi
- Vegetarijanska hrana: nije u ponudi
-
Kod nas kušajte
Brudet s palentom, riblje zezalice
Pogodnosti
- WiFi nije dostupan
- Parking postoji
- Ulaz ljubimcima dozvoljen
- Plaćanje karticama nije dostupno
- Rezervacija potrebna Poželjna
Komentari / Jedan komentar
Vaš komentar
Morate biti prijavljeni za komentiranje.
maruzinm
Kakav je to danas restoran uopće koji ne prima kartice. Kao da je odlazak u restoran normalna i svakodenvna činjenica u ovoj zemlji. Čim nema sve kartice odmah mora dobiti zvjezdicu manje.