Novi menu za srpanj i kolovoz u Maloj hiži
u restoranu Rougemarin
Srpanj/kolovoz
Hladna plata s drniškim pršutom, sirevima po izboru chefa kuhinje, crne i zelene masline uz pečeno povrće marinirano u medu i aceto balsamicu (za dvije osobe) | 72 kn |
Salata od hobotnice s mladim kukuruzom, matovilcom i cherry rajčicama s limeta-chili-češnjak dresingom | 45 kn |
Salata od piletine s roštilja, mozzarella, mladi špinat s vinaigrettom od aceta balsamica i meda | 42 kn |
Hladna juha od svježih krastavaca i jogurta s koprom, hrskavim croutonsima i maslinovim uljem | 24 kn |
Krem juha od korabice s kiselim vrhnjem i prepečenim kukuruznim baguettom | 21 kn |
Risotto s mladim graškom, tikvicama i komadićima pršuta uz čips od parmezana i mažurana | 48 kn |
Pureći wok s mladim bambusom, brokulom, šampinjonima i kikirikijem uz kineske rezance | 52 kn |
Wok s mariniranim lososom, soba rezancima, tikvicama, mrkvom, mladim lukom, klicama soje i teriyaki umakom | 58 kn |
Istarski pljukanci sa škampima, bisqueom od škampa i klicama češnjaka | 68 kn |
Pileći file paniran u panko mrvicama s palačinkicama od pet azijskih začina, pikantnom šalšom i pestom od peršina | 54 kn |
Naglo pečena sous-vide svinjska rebarca s rustikalnim pireom od graha uz BBQ umak sa chili papričicama | 62 kn |
Biftek s glaziranom ciklom u medu uz redukciju od bijelog aceto balsamica i smokava uz rosti krumpir | 95 kn |
Svinjski file sa salatom od pečene rog paprike, ploškama prženog krumpira uz umak od bosiljka i bijelog vina | 64 kn |
Fileti brancina na sotiranoj blitvi i krumpiru uz gremolatu od agruma i ukiseljene kapare | 75 kn |
Janjeći kotleti na salati od bulgura, cherry rajčica, krastavaca i ljubičastog luka s redukcijom prošeka i demi-glace umaka s timijanom | 90 kn |