Bistro Apetit vas poziva na zajednički nastavak ljeta u Zagrebu
03. 09. 2015. u 20 sati
Uz brojne novitete koje Vam priprema tim Bistro Apetita, jedna od prvih gastro-enoloških avantura vodi vas u Francusku, u dolinu Marne, iz koje stižu vrhunski šampanjci Heucq Pere & Fils koje će Vam s ponosom predstaviti 03.09.
Danas iza ovog proslavljenog imena stoji treća generacija vinara sa sjedištem u Cuislesu, u srcu Doline Marne. Glavna sorta ovdje je Pinot Muenier, koji se nalazi u većini šampanjaca koje ćete imati prilike probati na večeri.
A menu za ovu večeru bio je poseban profesionalni izazov za chefa Gorana Kočiša, koji je osmislio niz originalnih jela za slijed koji savršeno prati najbolje boce šampanjaca Heucq Pere & Fils.
Pridružite im se u četvrtak, 03. 09. 2015. u 20 sati.
Broj rezervacija je ograničen, pa svoj stol osigurajte već danas.